Mario Biondi široj hrvatskoj javnosti postao je poznatiji prije više od pola godine kad je oduševio punu dvoranu Lisinski – njegov fantastični i baršunasti bas poznat je diljem svijeta, a u Italiji trenutno promovira svoj posljednji album „Beyond“ (Sony Music/Menart).

Mario Biondi široj hrvatskoj javnosti postao je poznatiji prije više od pola godine kad je oduševio punu dvoranu Lisinski – njegov fantastični i baršunasti bas poznat je diljem svijeta, a u Italiji trenutno promovira svoj posljednji album „Beyond“ (Sony Music/Menart). Zamjetnu karijeru postigao je u Japanu dok u svojoj karijeri bilježi i izvrstan nastup u Londonskom Royal Albert Hallu gdje je nastupao s grupom Incognito.

Mnogi zaljubljenici u soul i jazz su komentirali kako je Biondijev zagrebački koncert bio jedan od najboljih koje su ikada slušali u dvorani Lisinski, što je vrlo smion komentar s obzirom na povijest dvorane. Zagrebački koncert okupio je mnoga lica društvenog života ali i vinare te enologe među kojima je velik broj Biondijevih obožavatelja.

U slučaju vrlo nepovoljnih vremenskih uvjeta, koncerti će biti prebačeni u športsku dvoranu Gospino polje zbog zahtjevnosti produkcije. Organizator zadržava pravo izmjene lokacije i ulaznice nije moguće vratiti. Informaciju o premještanju koncerta izvršit će putem medija i putem svojih kanala informiranja ( web, facebook, mailing lista ).

Ulaznice za koncert Marija Biondija možete kupiti putem www.ulaznice.hr i na svim prodajnim mjestima istoga sustava. Pretprodajna cijena iznosi 300 kn dok će na dan koncerta, ukoliko preostane ulaznica, iznositi 350,00 kn.

Mjesto: Park Orsula

Datum: 04.08.2015

Ulaznice za koncert Marija Biondija možete kupiti: 

TISAKmedia DUBROVNIK - Brsalje 9
TURISTIČKI INFORMATIVNI CENTAR DUBROVNIK d.o.o., Placa 21
PERLA ADRIATICA, Frana Supila 2
RESTAURANT-CAFE DUBRAVKA, Brsalje 1
RESTAURANT-CAFE DUBRAVKA, Restoran Panorama - Srđ
SUPER NEKRETNINE, Dr. Ante Starčevića 45 (Business Center Grawe)
Grand Villa Argentina, Frana Supila 14
Hotel Bellevue, Pera Čingrije 7
Hotel Excelsior, Frana Supila 12
Hotel Palace, Masarykov put 20
www.ulaznice.hr

Preporučeno za Vas